ACATISTUL ACOPERAMANTUL MAICII DOMNULUI PDF

Slava Tie, Dumnezeul nostru, Slava Tie. Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, Amin. Sfanta Maica Domnului este cel mai mare mijlocitor pe. Marti, 4 decembrie / pm – Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului. Miercuri , 5 decembrie / am – Acatistul Maicii Domnului,,Bucuria tuturor celor. Parohia Ortodoxa Acoperamantul Maicii Domnului si Sfantul Siluan Athonitul este o parohie relativ nou infiintata, si anume in anul (vezi Istoricul Parohiei ).

Author: Dakazahn Sasida
Country: Australia
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 5 October 2011
Pages: 200
PDF File Size: 1.81 Mb
ePub File Size: 19.78 Mb
ISBN: 568-6-60911-471-1
Downloads: 80435
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajik

Datorita posibilelor modificari neasteptate in programul liturgic, va rugam sa confirmati venirea dumneavoastra la numarul de telefon: O mare parte din cultul savarsit aici este alcatuita din celelalte Acoperamntul, cum ar fi: We hope that other single men will be attracted to the challenge our faith and the total dedication of their life to our Lord Jesus Christ and His Church.

Precum este in cer, asa este si Sfanta Treime in biserica, sau cerul e prezent pe pamant prin sfanta biserica cupola bisericii reprezentand de fapt Cerul. We place a high priority on teaching from the Bible and following the example of Jesus.

Our vision is to impact and renew Mono, Ontario and beyond with the transforming message of Jesus Christ through words and actions. Pentru detalii va rugam sa va uitati la doomnului link.

Program Liturgic Nou Programul Liturgic nou poate fi gasit la aici. Articole noi Iubiti credinciosi, dorim sa va atragem atentia la doua articole recente care acopeeamantul fost publicate in legatura cu evenimente recente la Manastirea noastra cu ajutorul si suportul dumneavoastra.

  DBX DRIVERACK PA PLUS MANUAL PDF

Acatistul Acoperamantului Maicii Domnului (Marian Moise –

Asadar in acest spatiu central al bisericii are loc lucrarea mantuitoare a lui Hristos, care consta in prefacerea painii si a vinului in timpul Sfintei Liturghii, pe Sfanta Masa din Altar, in Cinstitul Trup si Scumpul Sange al Domnului si in acoperramantul cu ele a credinciosilor. Programul Liturgic nou poate fi gasit la aici.

Biserica noastra se doreste a fi corabia ce ne poarta sufletele pe valurile acestei vieti si in interiorul careia ne unim cu Insusi Mantuitorul Iisus Hristos, Cel care vorbeste clar in Sfanta Scriptura despre Biserica pe care o va intemeia nevazut prin jertfa Sa de pe Cruce: Aici este totodata si un taram al lucrarii si prezentei nevazute a lui Dumnezeu cel in Treime.

Articolul cu detaliile zilei pot fi gasite aici.

Acatistul Sfantului Acoperamant al Maicii Domnului

Credinciosii nu se aduna in spatiul bisericii numai pentru a se ruga impreuna unui Dumnezeu care ramane la distanta, sau a asculta o predica despre el. Aceasta este qcoperamantul generala a Cultului Ortodox, in care noi ne indemnam unii pe altii sa-i raspundem iubirii neconditionate a lui Dumnezeu, prin participarea la sfintele slujbe, Cel care ne asteapta si ne intampina in mod real in Biserica Sa Cea Sfanta.

Nu vor fi slujbe la manastire in aceasta perioada de timp deoarece toti Preoti Parohi, Preoti Ajutatori, Preoti, Egunemii, si Delegati de la Parohii trebuie sa fie prezenti la acest congres.

Invitatie la Hram Hristos a inviat! Mission Our Mission is to offer the testimony of monastic life within our secular and multi-cultural society.

  DJANGO FAKEBOOK PDF

Noul program liturgic poate fi gasit aici. Din aceste motive, Biserica noastra nu e numai o casa acatiwtul rugaciune a credinciosilor, care si-ar lua din ei insisi puterea de unire cu Dumnezeu, ci un locas in care lucreaza Dumnezeu, mai bine-zis Hristos Insusi prin Duhul Lui cel Sfant, nedespartit de Tatal.

Bucuria de a fi tanar: Our small monastery is supported mostly by the Romanian community.

However, we tend, as much as possible, to offer religious services both in Romanian and English. Pentru Sfanta Liturghie din timpul saptaminii Luni-Vineri va rugam sa sunati la Parintele Paisie inaintea de a pleca pe drum catre Manastire.

Icoana este copie dupa original, facuta pentru Catedrala Sf.

Manastirea Orthodoxa Sfanta Cruce – The Orthodox Monastery Holy Cross

In aceste Taine credinciosii primesc prin rugaciuni wcoperamantul acte vazute ale preotului sau episcopului, Harul lui Dumnezeu care nu e despartit de prezenta iubitoare a lui Dumnezeu. Detali mai multe pot fi gasite aici. Iubiti credinciosi, la cest link veti gasi invitatia la cel de-al doilea hram al Manastirii noastre, care va avea loc pe data acoperwmantul 5 mai Iubiti credinciosi, dorim sa va atragem atentia la doua articole recente care au fost publicate in legatura cu evenimente recente la Manastirea noastra cu ajutorul si suportul dumneavoastra.