ARBEIDSTIJDENWET ARTS-ASSISTENTEN PDF

-wereld-een-compacte-speaker-en-een-handige-assistentW/ /10/Jonge-artsen-weten-weinig-van-management-ELSEVIERW/ /blogs//6/Patstelling-over-arbeidstijden-ELSEVIERW/. voor basisartsen, arts-assistenten, academisch medisch specialisten, delde arbeidsduur per week in het kader van de arbeidstijdenwet. publicaties artsassistenten publicaties 5 assistenten niet in opleiding Ook kijkt hij of de Arbeidstijdenwet invloed heeft op.

Author: Kazraramar Zuzahn
Country: Haiti
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 20 May 2011
Pages: 429
PDF File Size: 2.31 Mb
ePub File Size: 2.86 Mb
ISBN: 938-4-48866-413-1
Downloads: 78971
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mami

Wij nodigen de bezoekers uit om samen met ons lacunes aan te vullen. UpToDate Evidence-based benadering, diagnostiek en behandeling voor bijna alle denkbare ziektes. De Jonge Psychiater is een onafhankelijke website die voor psychiaters in opleiding up-to-date informatie verzorgt op verschillende interessante gebieden, waaronder recht, filosofie, media en kunst. Per thema worden, daar waar bekend, de meest relevante websites aangegeven.

Informatie over hoe je een knallende presentatie geeft. Er zijn meerdere links waar je algemene informatie kunt vinden over arbeidtsijdenwet. Wet- en regelgeving Gedwongen opname in de zorg Inspectie gezondheidszorg Deze website is van de inspectie voor de volksgezondheid. De naam van het blad stamt uit de tijd dat artsen een van de arts-assisstenten waren die een auto hadden.

Om dit op een effectieve manier te kunnen doen, is het van belang te beschikken over actuele informatie betreffende regelgeving op dit gebied. LAD artsen in dienstverband. El FilaliDr. In deze rubriek vind je een aantal andere belangrijke pijlers en ondersteunende diensten. Lareb is het Nederlandse kenniscentrum op het gebied van geneesmiddelenveiligheid. Log hier direct in op MijnRGS.

  BERWEISUNG ZAHLSCHEIN PDF

Arts-assistenteb Museum van de Psychiatrie in Gent. CASP kritisch beoordelen van medische literatuur Cochrane kritisch beoordelen van medische literatuur Cochrane Library zoekmachine Trip database zoekmachine PubMed zoekmachine Google Scholar zoekmachine Mendeley referentielijst maken Statistiek. Hier een aantal informatiebronnen en organisaties op een rij.

Contemporary Contemporary culture – PDF Free Download

Een doorlopende review van websites toegespitst op de beleving en informatiebehoeften van co-assistenten en arts-assistenten al dan niet in opleiding. Psychiatrienet is een website van De Tijdstroom Laatste wijziging 3 maanden geleden. De Jonge Psychiater De Jonge Psychiater is een onafhankelijke website die voor psychiaters in opleiding up-to-date informatie verzorgt op verschillende interessante gebieden, waaronder recht, filosofie, media en kunst.

Vind hier aanvullende informatie over o.

Arts-assistenten psychiatrie

Het Dolhuys Museum van de Psychiatrie in Nederland. Bereid je arbeidstijdenwwt voor Er zijn meerdere links waar je algemene informatie kunt vinden over solliciteren. De Leidse Psychiater Een leuke sites boordevol informatie speciaal voor de arts wel of niet in opleiding. Naast tentoonstellingen heeft het museum in Haarlem een kenniscentrum ter bevordering van het imago en de plek van de psychiatrie in de maatschappij. Tijdschrift en nascholing over psychofarmacologie onder redactie van dr.

  CROWN CT475 PDF

Bureau Arts-Assistenten by Clara Blaauw on Prezi

Hier staan ze allemaal op een rij. Elke module wordt afgesloten met een toets. TED is een non-profitorganisatie die conferenties over de hele wereld organiseert. In deze rubriek vind je links naar bruikbare apps en social media.

Switchtabellen Farmacotherapeutisch Kompas Geneesmiddelenveiligheid Lareb is het Nederlandse kenniscentrum op het gebied van geneesmiddelenveiligheid. Museum van arbeidstkjdenwet Psychiatrie in Nederland. Wij ontvangen uw suggesties graag per e-mail.

Contemporary Contemporary culture

VvAA is een ledenorganisatie van en voor professionals in de gezondheidszorg. Het komt vaak voor dat arts-assistenten onderhandelen met hun werkgevers en opleiders over arbeidstijden en voorwaarden.

In het bijzonder hoopt het museum te duiden dat het concept ‘waanzin’ of ‘psychiatrische stoornis’, nooit uitsluitend rabeidstijdenwet geladen is. Deze website is van de inspectie voor de volksgezondheid. Moleman, 4 x per jaar weer up-to-date.