EPHRAIM KISHON KOD KUE JE NAJGORE PDF

scenarije. mjuzikle.. a do kraja rata se skrivao i tako uspio izbjeći logore smrti. kratke priče. Knjiga “Kod kuće je najgoreO piscu: Ephraim Kishon je izraelski. Knjiga “Kod kuće je najgore. Piše duhovite putopise. se seli u Izrael.. u Budimpešti. kratke priče. ”je najprodavanija knjiga u svijetu.O piscu: Ephraim Kishon je. Kod Kuce Je Najgore Ephraim Kishon. 3 likes. Book.

Author: Doulkis Dulmaran
Country: Senegal
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 2 April 2004
Pages: 155
PDF File Size: 9.3 Mb
ePub File Size: 6.5 Mb
ISBN: 841-7-53985-617-7
Downloads: 20770
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tuzragore

Stoje kizhon vaom zemljom? Mislim da su se i dalje strano voljeli, ali je onda ona imala avanturu s nekim kapetanom, a poslije je ila od ruke do ruke. Pa da, tako se danas radi.

Kod kuće je najgore : obiteljske priče (Book, ) []

Obuzdava se Dobro, ne bih htio da me krivo razumije. To je obian gulanfer. Ali ta statistika nije vrijedila za Amnona i Tamaru.

S jedne strane, hvale me zbog gigantskog djela koje sam stvorio, zbog nadljudskih zakona po kojima priroda funkcionira kao podmazana, a koji daleko nadilaze ovjekovo shvaanje. Zaposlit e se kod njezina oca podrugljivo e onaj s lulom.

  EL CHALEQUERO PDF

I to da se radi? Znam, gospodine, znam, umiri ga pajkan. Od mene oekuju da najozbiljnije traim strogo potovanje svih zapovijedi, kao da se otada nita novo nije dogodilo! Pitajte svoje prabake, gospodo. Shmusek ponovio sam oajno. Jedne noi bez mjeseine pozornik je u svojoj ophodnji primijetio neku mranu priliku gdje velikom pilom ree stup prometnog znaka, pa Job i ne stie zavriti posao jer ga pajkan odvede u orku i izvede pred suca.

Ali te ona zvijer jednom tako izbievala da ti je dua ve bila na jeziku. Doli smo u vau zemlju najgor nabavimo igrane filmove za na program.

Kod kuće je najgore : obiteljske priče

Jeste li pitali susjede? Oprostite, gospodo, gospodin Zwanziger pita je li to nijemi film? Izraunao sam u tren oka: Znai, za nepunu milijardu godina bit ete vie od dvjesta milijuna kilometara daleko od njega, a tko zna to se onda moe dogoditi? Zna se da je radi vas, a i radi drugih, gospodine.

Dvorana je bila jedna od najljepih ke Tel Avivu, stolovi su bili krcati poslasticama, a u jednom kutu veselo je svirao mali sastav. Ili njega ili ete vidjeti to u uiniti! Tu kison mi neto smukali, samo jo ne znam to. Nije li mlai od nje? Pljesak nestrpljenja iznutra potakao me na akciju. Zato, kad je objavio da se nee drati dijete koju mu je lijenik propisao, nego e jesti isto to i svi ostali u kibucu, cijeli je kibuc morao prijei na strogu dijetu bez soli i s malo bjelanevina.

  ESTANISLAO ZULETA ELOGIO DIFICULTAD ENSAYOS PDF

Zato niste napisali naopako? Pokuao sam mu malo podii moral.

Sve u svemu pola ivota stuca meu zidovima raznih odjela sve itui pravdu. Kako si mi lijepa? Gospod jo nije uvjeren.

My Family Right Or Wrong by Ephraim Kishon

Samo malo zavapi ena halo. Odmah smo se sprijatelji!. Samo vi izvolite izlaziti, gospodine, na to e mu pajkan, ali nemojte vozilo ostavljati ondje gdje je parkiranje zabranjeno!